Traktatiebeleid

De verjaardag is voor een kind een van de hoogtepunten in het jaar. Het uitdelen van een leuke/lekkere traktatie op school hoort hier natuurlijk bij.

Op school hebben wij te maken met veel ouders, die allemaal een visie hebben over wat een goede traktatie is. Wij vinden dat trakteren een gezamenlijke verantwoordelijkheid is van ouders en school.

Omdat we allemaal het beste willen voor onze kinderen, hebben we de volgende afspraken gemaakt:

• Het uitgangspunt vanuit school is één traktatie, liefst gezond.
  • Het gaat om de gezelligheid van het samen delen.
  • Als de leerkracht de traktatie te groot of te ongezond vindt, mogen de kinderen de traktatie mee naar huis nemen. Ouders kunnen dan zelf bepalen of en wanneer deze opgegeten mag worden.

trakatatie

Er zijn zoveel mogelijkheden om lekker, leuk en gezond te trakteren. Mocht u nog suggesties zoeken, kijk dan bijvoorbeeld op:

www.gezondtrakteren.nl