Brengen en halen van de kinderen

BRENGEN VAN DE KINDEREN

’s Ochtends zijn de kinderen vanaf 8.25 uur welkom op school. Op deze tijd start de inloop en gaan de deuren open. Vanaf 8.30 uur beginnen de lessen.

Ouders met kinderen die in de groepen 1 en 2 zitten, kunnen hun kind in de klas afzetten tussen 8:25 en 8:30 en om 13:00 uur. Vanaf groep 3 komen alle leerlingen zelfstandig binnen en nemen de ouders buiten op het schoolplein afscheid van hun kind.

Heeft u vóór schooltijd informatie voor de leerkracht, dan kunt u dit melden bij de receptie van de school. Zij geven de informatie door aan de leerkracht. De receptie is vanaf 8:00 uur telefonisch te bereiken: 076-5418661.

OPHALEN VAN DE KINDEREN

Bij het ophalen van uw kind, graag wachten bij het hek. Bij het ophalen van de kleuters wordt u verzocht te wachten op het schoolplein. De kleuters verlaten de klas vanuit de tuindeuren van hun eigen lokaal. De leerkrachten komen samen met de kinderen naar buiten. Zij zijn op dat moment ook in de gelegenheid om kort met u te spreken of een afspraak te plannen.