Aanmelden

Nieuwe kinderen en ouders/verzorgers zijn van harte welkom op ‘Basisschool Olympia’.

We maken graag tijd voor u en uw kind. Kom gerust eens binnenlopen, mail of bel ons. We maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek hoort u wat de gang van zaken is en kunt u kennismaken met de school. U krijgt een rondleiding door de school. Tijdens deze rondleiding kunt u de praktijk van onze school in actie zien en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen.

Samen met de administratief medewerkster kunt u het inschrijfformulier invullen. Hiervoor is de ID-kaart, het paspoort van uw kind of een ander document nodig waarop het Burgerservicenummer van uw kind staat.

Als kinderen van een andere school komen, ontvangen wij een Onderwijskundig Rapport en zullen wij altijd eerst contact met de oude school opnemen.