Praktische info

Onze schoolgids en schoolkalender staan boordevol informatie!

De schoolgids is bestemd voor alle ouders die belangstelling hebben voor onze school. Voor nieuwe ouders betekent het mogelijk een eerste kennismaking met onze school en kan deze gids een helpende hand bieden bij het kiezen van de juiste school voor uw kind. Als ouder krijgt u een indruk van onze visie en missie,  de doelstellingen, de uitgangspunten en de werkwijzen die wij hanteren. U leest wat wij voor de kinderen op school belangrijk vinden en welke resultaten wij met de kinderen bereiken.

Voor de ouders die al kinderen op onze school hebben is het een nuttige informatiebron, samen met onze schoolkalender. Deze schoolkalender krijgen alle ouders aan het begin van een nieuw schooljaar. Daarin staat actuele en praktische informatie, zoals lestijden, vakanties, gymtijden, enzovoorts voor het betreffende schooljaar.