Facebook en Klasbord

Basisschool Olympia heeft een eigen schoolapp.
Hierop vindt u alle actuele informatie over de school, activiteiten, vakantiedagen en dergelijke.
Via de app kunt u uw kind bijvoorbeeld ziekmelden of verlof aanvragen.
Ook kunt u er de nieuwsbrieven teruglezen.

De app zet u op uw mobiele telefoon of tablet en is altijd bijgewerkt en altijd onder handbereik.

Afbeeldingsresultaat voor basisschool app

U kunt de app downloaden in de App store of in de in de Play store.
U selecteert vervolgens onze school door ‘Olympia’ in te vullen.
Tip: zet de pushmeldingen op ‘aan’. Dan krijgt u eventuele bijzonderheden over de schooldag via een pushbericht binnen.

Voor de meer klasgebonden zaken gebruiken wij klasbord.
De inlogcode voor klasbord van de groep van uw kind kunt u opvragen bij de leerkracht.
Klasbord is een volledig afgeschermde omgeving, waarop u door de leerkracht op de hoogte gehouden wordt van specifieke zaken over de klas van uw kind.

Onze school is uiteraard ook te vinden op Facebook.
Op de Facebook pagina van basisschool Olympia, vindt u foto’s van gezamenlijke schoolactiviteiten en eventueel informatie.

Wij vinden het erg belangrijk dat er op een correcte manier met social media wordt omgegaan en daarom staat een en ander beschreven in het ‘Protocol Social Media Onderwijs‘.